Sevdiğiniz kişinin en önemli günü olan doğum gününde, ona çok özel bir hediye almak isteyebilirsiniz. Sıradan hediyeler yerine ona kendini özel hissettirecek ve onu mutlu edecek bir hediye almanız aranızdaki sevgi bağını pekiştirecektir. Sıradan kıyafet, makyaj malzemesi, kalem, saat gibi hediyeler yerine daha farklı bir hediye almanız onu düşündüğünüz ve ihmal etmediğinizin bir göstergesi olacaktır.

Fanus İçinde Gül Tasarımlı Sevgili Biblosu

Sevdiğiniz kadına sıradan bir demet gül almak yerine, özel olarak hazırlanmış; fanus içinde gül tasarımlı sevgili biblosu alabilirsiniz. Fanus içindeki kırmızı gül aşkınızı, sevgili biblosu ise sevgilinizle sizi temsil edecektir.

Ahşap Kapaklı Hatıra Defteri

Ahşap kapaklı ve üzerinde "seni seviyorum" yazan bir hatıra defteri de sevgilinizin doğum günü için güzel bir hediye olacaktır. Dilerseniz hatıra defterinin kapağına isim de yazdırabilirsiniz. Dilerseniz hatıra defterinin her bir sayfasına kendi el yazınız ile sevgilinize özel notlar yazabilirsiniz.

İsme Özel Işıklı Aşk Bahçesi 

Aşkınızı simgeleyen küçük bir bahçeyi, doğum gününde sevgilinize hediye etmeye ne dersiniz? Hem ışıklı hem de romantik, isimlerinizin yazılı olduğu ahşap bir bahçe hediye ederek sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Bu hediye hem kalıcı hem de sıra dışı olacaktır.

Ahşap Kalp Kutulu Aşk Seti

Kalp şeklindeki ahşap kutusu ve içerisindeki 365 adet aşk sözü ile sevgilinize olan aşkınızı güzel bir şekilde ifade etmiş olursunuz. Ayrıca  kutunun içinde bulunan "Aşkpirin" de aşkınızın ağrılarınıza şifa olduğunun mesajını veriyor. 

3D Işıklı Kalp Lamba

Sevgilinize doğum gününde sıradan bir hediye almak istemiyorsanız, ona gecelerini aydınlatacak kaliteli, kalp şeklinde bir lamba alabilirsiniz. Hem eskimeyecektir hem de düşük maliyetli olduğu için bütçenizi zorlamayacaktır. Farklı renk seçenekleri ve hoş görünümü ile sevdiğiniz kişiyi mutlu edecektir.